Patatesli barbunya yemeği tarifini okuduktan sonra aklımda birkaç soru oluştu. Barbunya fasulyesini bir gece önceden ıslatmak gerektiği belirtilmiş, bu süre yeterli mi yoksa daha uzun bir süre bekletmek mi daha iyi olur? Ayrıca, yemeğin pişirme süresi 30-40 dakika olarak verilmiş, ama bu süre, fasulyelerin tazeliğine göre değişir mi? Son olarak, yanında önerilen sade pilav veya yoğurt ile birlikte servis etmenin yemeğin tadını gerçekten artırdığını düşünüyor musunuz?
Patatesli barbunya yemeği tarifini okuduktan sonra aklımda birkaç soru oluştu. Barbunya fasulyesini bir gece önceden ıslatmak gerektiği belirtilmiş, bu süre yeterli mi yoksa daha uzun bir süre bekletmek mi daha iyi olur? Ayrıca, yemeğin pişirme süresi 30-40 dakika olarak verilmiş, ama bu süre, fasulyelerin tazeliğine göre değişir mi? Son olarak, yanında önerilen sade pilav veya yoğurt ile birlikte servis etmenin yemeğin tadını gerçekten artırdığını düşünüyor musunuz?
Cevap yaz