Barbunya tohumları için ekim miktarları gerçekten de önemli bir konu. Acaba klasik ve hibrid türler için önerilen tohum miktarları arasında bu kadar fark olmasının sebebi nedir? Hibrid türlerin daha az tohumla daha verimli olabileceği düşünülüyor ama bu, üretim sürecinde karşılaşılabilecek zorlukları da etkiler mi? Ayrıca, toprak hazırlığı ve sulama konularında belirli bir yöntem veya standart var mı? Tohum ekiminden sonra bu süreçlerin takibi nasıl yapılmalı?
Barbunya tohumları için ekim miktarları gerçekten de önemli bir konu. Acaba klasik ve hibrid türler için önerilen tohum miktarları arasında bu kadar fark olmasının sebebi nedir? Hibrid türlerin daha az tohumla daha verimli olabileceği düşünülüyor ama bu, üretim sürecinde karşılaşılabilecek zorlukları da etkiler mi? Ayrıca, toprak hazırlığı ve sulama konularında belirli bir yöntem veya standart var mı? Tohum ekiminden sonra bu süreçlerin takibi nasıl yapılmalı?
Cevap yaz